Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Разкриха оранжерия за канабис в Пазаджик

Разкриха оранжерия за канабис в Пазаджик

Служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОД на МВР-Пазарджик разкриха мини оранжерия за отглеждане и последваща обработка на канабис, съобщиха от полицията.

Реализацията е проведена вчера в хода на полицейска операция по противодействие на производството и разпространението на наркотици в областния град. Екипи от сектора са проверили апартамент, намиращ се на един от централните булеварди в Пазарджик.
Там е открито помещение, обособено за отглеждане на канабис. При претърсването са намерени и иззети уреди за контрол на влажността, на температурата, въздуховоди, аспиратори, лампи, торове, електронна везна.

Открито е и растение в саксия с височина около 1.3 метра. В пликове, различни разфасовки, криминалистите намерили и суха зелена маса от глави и съцветия с тегло около 393 грама. Откритата дрога и оборудване са иззети, а 34-годишният обитател на жилището е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, води се досъдебно производство.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе