Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Разбиха две депа за разкомплектоване на коли

Разбиха две депа за разкомплектоване на коли

Сливен. Две депа за разкомплектоване на леки автомобили са разбити от сливенски полицаи. Колите са подготвени за продажба в лицензирани фирми за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали, съобщиха от ОД на МВР в Сливен. Двете депа са в селата Крушаре и Чинтулово.

Арестувани са общо петима мъже, които са работили в пунктовете. 4 от тях са в Крушаре и 1 в село Чинтулово. Акцията е на служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност", казаха от полицията в Сливен.

Арестуваха семейство за дрога

Семейна двойка от Сливен е арестувана за разпространение на наркотици. Зад решетките са 37-годишната Н.Р. и нейният съпруг И.С. на 45 години. Полицейската операция е ръководена от окръжна прокуратура Сливен, казаха от полицията. Семейството е задържано в джип Волво около 13 часа на 11 февруари. Арестът е станал на бул. "Бургаско шосе" в близост до петролна база. Общо 30 грама метамфетамин са открити в два полиетиленови плика, поставени в обособен тайник на предната дясна седалка, казаха от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе