Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Разбиха българска мрежа от крадци в Кипър

Разбиха българска мрежа от крадци в Кипър

Пафос. Полицията в Кипър разби българска мрежа от крадци. Арестувани са четирима български граждани. В тях са намерени много вещи, за чието изчезване собствениците им са сигнализирали органите, информира още БНР.

В Пафос са задържани четиримата български граждани – двама мъже и две жени. Днес те ще бъдат изправени пред окръжния съд в града за издаване на заповеди за задържането им.

В апартамента, в който са живели четиримата, полицията е открила огромно количество откраднати вещи, за които са били подадени сигнали от потърпевшите, основно чуждестранни туристи. Сред тях са 5 лаптопа, 4 айпада, 15 мъжки и дамски часовници, 9 мобилни телефони, 6 камери, 11 дамски чанти и портмонета, 8000 евро, бижута и други вещи. За наличието им арестуваните са дали различни обяснения.

Полицията смята, че е открила вещите и парите, ограбени при серията кражби от хотелски стаи в различни туристически зони, които са извършени в последно време. Пафос е един от основните туристически центрове на Кипър, привличащ многобройни туристи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе