Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Райони без ток на 23 октомври

Райони без ток на 23 октомври

Заради профилактика на електросъоръженията от 9.30 до 17 часа днес ток няма да има в района на шуменските села  Кълново, Ивански и Вехтово.
Спирания на електричеството от 8 до 16.30 часа ще има в района на разградското село Стражец, както и фирмите "Строител", "Абритус" и всички клиенти в района на Гаровата промишлена зона, а от 8.30 до 16.30 часа без ток ще са част от Кубрат и селата Медовене, Брестовене, Средоселци, Печеница и Делчево, както и част от Лозница и Бели лом.
Временни смущения в електрозахранването са възможни през целия ден в разградските села Пороище, Ушинци, Каменар, Гороцвет, Лъвино, Къпиновци, Подайва, Беленци и Духовец.
В по-голямата част от Силистра също няма да има ток от 8.30 до 16.30 часа. Заради подмяна на стълбове ще бъде прекъснато електрозахранването и в района на Главиница за времето от 10 до 14 часа. Временни смущния в електрозахранването са възможни в районите на селата Васил Левски, Поп Кралево, Главан, Войново, Кайнарджа, Светослав, Зарник, Чолаково, Добруджанка, Краново и Голеш.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе