Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Мъж загина, а други четирима са ранени при катастрофа по пътя Русе - Силистра

Мъж загина, а други четирима са ранени при катастрофа по пътя Русе - Силистра

Мъж загина, а други четирима са ранени при тежка катастрофа, станала тази сутрин по пътя Русе - Силистра, в участъка между село Сандрово и град Сливо поле. Това съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Сигнал за инцидента е подаден в 6,19 часа. На прав участък челно са се блъснали два автомобила със силистренска регистрация. В "Опел" са пътували мъж и жена - съответно на 30 и на 31 години, и 5-годишното им дете, а в "Мицубиши" - 63-годишен шофьор и съпругата му на 55 години.
От Спешна помощ съобщиха, че от удара шофьорът на "Мицубиши"-то е получил тежки наранявания, като въпреки опитите за реанимация е починал на място.
Останалите четирима души са откарани с три екипа на Спешна помощ в русенската болница.
От лечебното заведение информираха, че пострадалите са без опасност за живота. 55-годишната жена е с фрактура на ключица и с травма на гърди и корем. Детето е с черепно-мозъчна травма, а родителите му са с контузии на крайници.
Причините за инцидента се изясняват.

Заради катастрофата участъкът между Сандрово и Сливо поле е затворен за движение. Шофьорите могат да използват обходен маршрут през Николово - Долно Абланово - Хотанца - Сливо поле.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе