Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Не пуснаха гаджето на Пратиша под гаранция

Не пуснаха гаджето на Пратиша под гаранция

Съдът в Мубай отхвърли искането на Рахул Синх, гаджето на самоубилата се Пратиша Банерджи, за освобождаване под гаранция. Това съобщава Indianexpress и уточнява, че той все още е в болница.

Молбата на Рахул е подадена в сряда, след като той разбрал, че обвиненията срещу него са за подстрекателство към самоубийство. Докладите на магистратите сочат, че мъжът може да бъде задържан чак след като напусне болницата.

По-рано първият адвокат на мъжа се оттегли от делото и обяви пред медиите, че иска справедливостта да излезе наяве. Затова му беше назначен нов. 

Майката на покойната актриса е подала жалба в полицията срещу Рахул. От там обаче не пожелаха да коментират подробности. Междувременно стана ясно, че Рахул е с лабилна психика след самоубийството на Пратиша и не бива да бъде оставян сам, защото и той може да посегне на живота си, според заключението на медици.

Актьори от Боливуд и приятели на Пратиша настояха за разплитане на мистерията около самоубийството й. Те дадоха специална пресконференция, на която обявиха, че Рахул е убил красавицата. И бяха категорични, че тя не е била бременна, както съобщиха индийски медии.

"Ако Пратиша се е самоубила, защо лицето ѝ е издрано и по него има синини? Те се виждаха съвсем ясно върху тялото ѝ. Всички говорят, че уж се е обесила, а медиите в Индия твърдят, че става дума за злополучна любов между нея и Рахул Радж Синк. По време на кремирането и ритуала, който го предхождаше, ясно се виждаха раните - те могат да бъдат получени само при удари по носа и бузите. Едва сега ги видяхме и снимахме. Информирахме всички за тези белези, за късния нощен пост, който е изпратила, преди да бъде намерена мъртва. С него е молела за помощ и да бъде измъкната от тази връзка. Информирахме за съобщението, което е изпратила на Камай Пенджаби - жената, с която Рахул й изневеряваше. Искахме отговор откъде са следите по лицето й, ако се е обесила. Това не беше прекрасна връзка, както всички я представят. Едно щастливо момиче не решава да се самоубие", обясниха приятелите на актрисата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе