Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Простреляха мъж в Стара Загора

Простреляха мъж в Стара Загора

Мъж е прострелян тази сутрин в Стара Загора. От полицията в града съобщават, че сигнал за инцидента е подаден около 9,30 часа. 

Става въпрос за стрелба в офис. Мъжът е откаран веднага в най-близката болница, но състоянието му е критично. Районът на инцидента е отцепен, извършителят се издирва. 

Бизнесменът Христо Чолаков, по прякор Магарето, е прострелян в офиса си, съобщава bTV.  Задържан за нападението беше вторият му баща - Пеньо Пейков.  Според източници  Чолаков е търгувал с дървесина, но има информации, че е продавал и горива.

Чолаков е получил рани в корема, гърдите и крайниците. Откаран е в старозагорската болница, където лекарите се борят за живота му.

Към 9.36 часа в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в база на транспортна фирма на ул. „Хан Аспарух" в областния град. Изпратените полицейски екипи установили самоличността на пострадалия - 46-годишен от Стара Загора, с рана от огнестрелно оръжие. Той е откаран от екип на ЦСМП в болницата в Стара Загора, настанен е за лечение в тежко състояние. На място е задържан извършителят – П. П./65 г./ от Стара Загора. От мястото на инцидента е иззет е пистолет. Продължава работата за изясняване на причините за случилото се, съобщават от МВР. 

Случаят е докладван на Окръжна прокуратура – Стара Загора. В Първо РУ е образувано досъдебно производство за извършен опит за убийство. Провеждат се процесуално-следствени действия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе