Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Продължава търсенето на убиеца от Костенец

Продължава търсенето на убиеца от Костенец

Полицейски сили продължават разследването на второто убийство в рамките на седмица в Костенец. Все още обаче няма резултат от издирването на Стоян Зайков. Главният секретар на МВР Ивайло Иванов заяви пред бТВ, че още не е потвърдена връзка между убийството на съседа на издирвания и Милена Шишкова.

Той поясни, че престъпленията са извършени с различни оръжия. А последната жертва не е била в пряк конфликт със Стоян, добави ст. комисар Николай Спасов, директор на ОДМВР - София.

Вчера полицията откри тялото на мъж, който живеел в непосредствена близост до дома на Зайков. 42-годишният Валентин Петров е бил убит с ловна пушка. Мъжът е съсед и трети братовчед на издирвания Стоян Зайков. Деляла ги една ограда.

Пред Trafficnews Валентин признал преди дни, че ако говори пред камера, Зайков може да посегне на живота му. Допускал и, че може да се укрива на тавана на къщата му, без да знае.

Убитият мъж е и единият от разпитаните, след изчезването на Зайков. След поредното убийство в Костенец, в издирването на извършителя се включи целият отряд за борба с тероризма и екипи на жандармерията. Специалните части започнаха щателно претърсване -  къща по къща.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе