Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Предстоящи събития във Варна на 29 юни

Предстоящи събития във Варна на 29 юни

Публично обсъждане на проектозакон за промени в Закона за съдебната власт и в Конституцията на Република България организират съдиите от Варненския апелативен район. Съдии от Апелативен съд Варна, от 6-те окръжни съдилища във Варна, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и Силистра и техни колеги от 20-те районни съдилища в региона ще се включат в дискусията, за да изразят своите становища, оценки и коментари по предложените промени. Инициативата за публичните дебати по апелативни райони е по решение на Висшия съдебен съвет и ще бъде с участието на председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, министъра на правосъдието Христо Иванов и с членове на ВСС. Дискусията ще започне в 10.00 часа в зала "Пленарна" на Община Варна.

Заключителна пресконференция по проект  „Изграждане на местна/регионална мрежа за икономическо развитие като средство за решително подобряване на конкурентоспособността на Черноморските региони "LRED Net",  който се реализира от екип на Сдружение „Бизнес Агенция” ще се проведе от 12.00 ч. в Арт салона на Радио Варна.

Народният представител от ПП ГЕРБ - Варна д-р Руслан Тошев ще има приемен ден за граждани от 14.00 ч. до 16.00 ч. в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски” №1.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе