Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

4-ма пострадали при пътни произшествия в Разградско и Силистренско

4-ма пострадали при пътни произшествия в Разградско и Силистренско

50-годишен мъж е пострадал при катастрофа, станала вчера около 16 часа в село Паисиево. До инцидента се стигнало, след като 45-годишен мъж ударил колата си БМВ в правещ обратен завой лек автомобил „Пежо”. При удара 50-годишният водач на второто возило е пострадал, но е без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Друг пътен инцидент е възникнал около 20 часа снощи по пътя Русе – Силистра, в района на село Нова Черна. При шофиране с несъобразена скорост, 53-годишен водач на лек автомобил „Форд” се блъснал в движещия се пред него колесен трактор с прикачена дискова брана. При удара пострадала 51-годишна пътничка във „Форд”-а. Тя е настанена в болница с фрактури на челюстта. Образувано е досъдебно производство.
54-годишна пешеходка е блъсната на кръстовището между улиците „Добруджа” и „Княз Борис” в Разград, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал вчера около 14,45 ч.. Лек автомобил „Шкода”, управляван от 35-годишен мъж от Разград, отнел предимството на пешеходката и я ударил. Пострадалата е настанена в Ортопедично отделение с първоначални данни за счупване на таза. На водача е взета кръвна проба за изследване. Образувано е следствено дело.
Друг пешеходец, на 82 години е блъснат до улица „Дунав” на паркинга на Градската поликлиника в Разград. Около 10 часа на 23 септември, при маневра на заден ход, товарен автомобил „Ситроен Джъмпер” ударил възрастния мъж и той паднал на земята. Пострадалият е настанен в Хирургично отделение с охлузни рани по ръцете и главата, без опасност за живота. Водачът на буса, на 31 години от Лозница, е тестван за употреба на алкохол – пробата е отрицателна. Съставен му е акт.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе