Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Постоянен арест за полицая, убил родителите си

Постоянен арест за полицая, убил родителите си

Късно снощи Пловдивският окръжен съд остави в ареста полицая, обвинен в убийството на родителите си. Магистратите прецениха, че Венцислав Караджов трябва да е с най-тежката мярка за неотклонение.

Съдът смята, че е налице реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление, ако е с по-лека мярка за неотклонение. Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативния съд в Пловдив.

Пловдивският полицай Венцислав Караджов и убитите му родители водели семейни войни като в творбата на Елин Пелин "Гераците". 44-годишният мъж бил в изключително лоши отношения с Цветан и Божурка Караджови. Ябълката на раздора бил имот и враждата заради него карала Венцислав и родителите му да подават жалби едни срещу други в полицията.

 След като следобед изтече 24-часовата мярка за задържане на Венцислав Караджов, полицията реши да го задържи за още едно денонощие заради стрелба с огнестрелно оръжие край родопското село Дедево, където има вила. Адвокатът на Караджов Зоя Тошкова заяви пред "Стандарт", че той има безупречно полицейско досие и досега не е наказван на работното място.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе