Извънредни новини

Пореден успех за Лудогорец

Пореден успех за Лудогорец

Разград. "Лудогорец" не пропусна да дръпне в битката за титлата с 6 точки, надвивайки "Локомотив" (Пловдив) с 3:0. Шампионите решиха мача до почивката след попадения на Мисиджан и Мишо Александров. Вина за втория гол носи вратарят на гостите Йордан Господинов. След това тимът от Разград очевидно започна да пести сили предвид решаващото домакинство на ПСВ в Лига Европа този четвъртък. Въпреки това Безяк съвсем отказа плахите пловдивчани с трети гол. "Локо" изигра безобразно първо полувреме без удар във вратата. След почивката се отчете с два шута за статистиката.

"Почти всичко, каквото исках, го правехме през първото полувреме. Нормално беше да се отпуснем с оглед мача срещу ПСВ, но доиграхме с класа", каза треньорът на шампионите Стойчо Стоев.

"Играхме страхливо, не съм давал указания да играем толкова дефанзивно. Беше ясно, че ще ни вкарат. Не съм доволен", призна си колегата му Сашо Станков.

Премеждия изживя агитката на "Локо", за да гледа един от най-слабите мачове на своите през сезона. Автобусът с верните ултраси обърка пътя край Търговище заради гъста мъгла. "Торсидата" се появи на стадиона в Разград едва към 25-ата минута. Общо 80 души подкрепяха пловдивчани. По-предвидливите се появиха в града още на обяд и разпуснаха в прочутия местен сръбски ресторант. На стадиона не беше босът на "Локо" Коко Динев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе