Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Полицаят Караджов: Искат да ме натопят за убийството

Полицаят Караджов: Искат да ме натопят за убийството

Невинен съм! Искат да ме натопят за убийството на моите родители! Чувствам се предаден от моите началници. Това заяви днес на влизане в съдебната зала служителят на пловдивската „Икономическа полиция" Венцислав Караджов, съобщава bTV.

До момента разследващите не са събрали доказателства, които да сочат, че 45-годишният полицай има нещо общо с двойното убийство на неговите родители – Цветан и Божурка Караджови. Труповете им бяха открити в дома им в пловдивския квартал „Смирненски" във вторник следобед.

Венцислав Караджов е идеалният заподозрян за тежкото престъпление, тъй като се оказва, че имал стар конфликт и имотен спор със своите родители.

В съдебната зала Венцислав Караджов се разплака, след като стана ясно, че полицейски следователи са разпитвали 14-годишния му син в 01:00 часа сутринта в присъствието на детски психолог.

Чрез показанията на детето са повдигнали обвинение срещу Венцислав Караджов за това, че той незаконно е обучавал непълнолетния си син да борави с огнестрелно оръжие край вилата им в родопското село Дедево.

„Срещу детето ми е оказан полицейски тормоз!", категоричен е Венцислав Караджов. Според съпругата на полицая техният 14-годишен син е в шок след среднощния полицейски разпит, след който се отключило старо заболяване.

Очаква се Пловдивският районен съд да се произнесе относно постоянната мярка за неотклонение на 45-годишния полицай Венцислав Караджов, който беше арестуван по подозрение за съпричастност с убийството на двамата му родители, но след като не бяха събрани доказателства в тази посока, остана в ареста за 72 часа по обвинение, че преди няколко седмици предоставил огнестрелното си оръжие на непълнолетния си син.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе