Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Полицай се самоуби в Силистра

Полицай се самоуби в Силистра

Силистра. Полицай от районното полицейско управление в Силистра е открит мъртъв в крайдунавския град. Трупът на 52-годишния Кольо Н. бил намерен във вторник сутринта близо до градското сметище край шосето за Добрич. Местен жител, който отивал да нагледа земеделските си имоти, видял бездиханното тяло и алармирал на тел. 112.

От областната дирекция на МВР в Силистра потвърдиха за инцидента, но отказаха подробности. Репортерско проучване на "Стандарт" установи, че Кольо работел като охранител на пропуска на паспортната служба на МВР в крайдунавския град. Бил сериозен и дисциплиниран служител. Колегите му казват, че не е залитал нито по чашката, нито по игралните машинки.

Сигурно е, че смъртта е резултат на самоубийство, обясниха криминалисти. Но резултатите от аутопсията още не са готови. До трупа е намерен служебният пистолет на полицая, с който е бил произведен фаталният изстрел.

Във вторник сутринта униформеният не е бил на работа. В последните дни той карал редовно дежурните си смени, но изглеждал видимо угрижен. Въпреки това не е споделял с колегите си да има някакви проблеми. Криминалистите проучват различни версии, като засега преобладава търсенето на лични мотиви за трагедията.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе