Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Поледица скова Русе тази сутрин

Поледица скова Русе тази сутрин

Поледица скова Русе в ранните сутрешните часове. „Валежът започна около 3:30 ч. през нощта”, обясни шефът на КАТ Румен Кръстев. Около обяд основните пътни артерии, осигуряващи трафика на обществения транспорт в Русе, бяха обработени и проходими. По информация от директора на общинската дирекция „Управление при кризи“ Спасимир Димитров, по русенските улици са работили 13 машини. По-малките улици обаче останаха заледени, а движението по тях бе затруднено. Подобна бе и ситуацията на по-голямата част от тротоарите в Русе.
От Спешна помощ информираха, че заради поледицата в русенската болницата са откарани трима души с фрактури. При друг случай, изпратена на сигнал линейка без малко да закъса, след като попаднала в заледен и неопесъчен участък малко преди ветовското село Кривня.
„Основните проблеми днес са по пътя Русе – Силистра, както и по булевард „България“ в областния център”, обясни Румен Кръстев. Заради обледяване на Сарайския мост в ранните часове на деня стана верижна катастрофа, но без пострадали и големи щети.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе