Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Подозират Кърджилов за алкохол или дрога

Подозират Кърджилов за алкохол или дрога

Ползватели на социалните мрежи пуснаха множество коментари във Фейсбук, че дясната ръка на осъдената кметица на "Младост" Десислава Иванчева днес е на блокирано от протестърите кръстовище сякаш е "допълнително стимулиран", съобщава Дарик.

Петър Кърджилов, който беше арестуван на "Орлов мост" е отказал да го тестват за наркотици и алкохол, казват още от Дарик.

Той бе отведен в Първо районно управление на СДВР, където е задържан. Задържана там е и възрастната жена, която Кърджилов нападна и заля с вода на блокираното кръстовище.

Облечен с жълта жилетка, бившият пиар на Иванчева крещеше на пенсионерката "Марш оттук!", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити. Свадата между двамата стана, след като жената изрази несъгласие с блокадата на протестиращите и заяви, че тя също е гражданка и има своите права.

При задържането му и качването в полицейския бус Петър Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците. Той се жалва, че документите му останали в окупационната палатка.

Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обаче обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение.

Комисар Тодоров заяви, че ще се изясни имало ли е провокация и от коя от двете страни. Той обаче напомни, че всеки има право да изказва личното си мнение, в това число и несъгласната с окупацията възрастна жена.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе