Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Пиян клиент закла проститутка

Пиян клиент закла проститутка

Пиян клиент закла проститутка след скандал и над 10 дни кри трупа й в мазе на къща в Кюстендил. Зверството стана известено днес, след като 53-годишния Божидар Драганов – Докера направи самопризнания. Мъжът отишъл сам в полицията да се предаде и разказал за случката от нощта на 13 май.

Докера се занимавал с незаконна търговия с алкохол и цигари. Той живеел под наем в къща на площад „Априлско въстание" 10 в града.

Къщата е собственост на 68-годишния Пламен, който, който разбрал какво има в мазето му, чак когато дошла полицията.

В злополучната нощ поканил на гости 32-годишната Мариана Емилова. Жената го посещавала и друг път за платена любов. След изпито голямо количество алкохол двамата се скарали. Докера намушкал няколко пъти с нож жертвата си. На сутринта видял, че е починала. Увил тялото в найлонови чували и скрил трупа в едно от мазетата на къщата.

32-годишната кюстендилка от ромската махала била обявена за общодържавно издирване от 23 май до момента на самопризнанията на Докера. Той е задържан, тялото в напреднала фаза на разложение е откарано за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство под наблюдението на прокурор.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе