Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Пишман шофьор блъсна младеж и избяга

Пишман шофьор блъсна младеж и избяга

19-г. неправоспособен водач подкара лек автомобил „Тойота Селика" в гоцеделчевското село Буково. Пишман шофьорът И.С блъснал пресичащия пътното платно 18-годишен свой съселянин. След това уплашеният водач дал газ и напуснал местопроизшествието. Пострадалият е получил контузна рана на долен десен крайник и е отказал медицински преглед. Виновникът за инцидента е заловен към 22:00 часа, пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта му е отрицателна.

61-г. водач на лек автомобил „Дачия Логан" на улица "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев не пропуснал и ударил приближаващ се отдясно мотоциклет „Кимко". При сблъсъка пострадали 16-годишно момиче, което карало мотора, както и 17-годишна девойка, возеща се зад нея. Те са получили охлузвания по телата. След извършен медицински преглед момичетата са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на участниците в инцидента са отрицателни. Момичетата са използвали защитни каски, а водачът на автомобила е бил с обезопасителен колан.
Лек автомобил „Рено" с пиян водач блъсна на улица „Тодор Александров" в Гоце Делчев 81-годишна баба. 43-г. шофьор Г.Ш. се движел с несъобразена с пътните условия скорост. Възрастната жена е с охлузна рана на дясната ръка и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отчела наличие на 1,73 промила в издишания въздух.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе