Извънредни новини

Пиринско на крак за ЦСКА

Пиринско на крак за ЦСКА

Гоце Делчев. Футболистите на "Пирин" (Гоце Делчев) ще се радват на сериозна подкрепа не само от местните фенове в днешния двубой срещу ЦСКА. Очаква се привърженици от Сандански и Петрич да бият път до града под Пирин планина, за да дерат гърло за местния тим.

Дори високата цена на билетите от 8 лева не спира ентусиазма на запалянковците, сред които ще е и кметът на общината Владимир Москов.

"Обаждат ми се хора от почти целия Пирински край и ме уверяват, че ще бъдат на градския стадион, за да подкрепят нашия отбор. Радвам се, че най-сетне хората от другите градове загърбиха противопоставянето и са готови да ни дадат рамо в толкова важния мач срещу един от родните грандове. Ще има и страхотна хореография но забраних димките, за да не глобят от БФС", заяви председателят на УС на клуба Антонио Сакаджийски. Той увери, че настроението на футболистите е приповдигнато. В играта на гоцеделчевци пък вече има видим напредък, след като треньор на отбора стана Костадин Ангелов.

ЦСКА тръгна вчера за лагер в Хаджидимово без наказания Менди. Френският бранител внесе уточнение около веселяшката снимка с перуката, на която показваше среден пръст. Незнайно защо "големи разбирачи" я изтълкуваха като заяждане с шефа на БФС. "Тази снимка няма нищо общо с Боби Михайлов, аз дори не го познавам", написа Менди, но за всеки случай я премахна от профила си.

Трима напуснаха Гоцето в навечерието на мача с ЦСКА. "Пирин" остана без Николай Николов и Румен Лапантов. Двамата разтрогнаха с клуба, потвърди изпълнителният директор на неврокопчани Асен Трендафилов.

Лапантов бе неизменен титуляр през последните години и любимец на публиката. Роденият в Гоце Делчев бранител Николай Николов пък натрупа опит в "Левски", "Монтана" и "Черноморец ". До часове и друг ас - Любо Витанов, също ще напусне "Пирин"- Гоце Делчев. Твърдо аут за ЦСКА е новото попълнение Дани Васев, който още няма договор. Треньорът Коце Ангелов пък тепърва ще преценява за ветерана Костадин Башов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе