Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Пенсионер нападна лекарка заради позната

Пенсионер нападна лекарка заради позната

Лична лекарка от Русе стана поредната жертва на агресия. Джипито е било нападнато в своя кабинет навръх Световния ден на здравето днес. Нападателят е 83-годишен мъж, а грозната сцена се случила в четвъртък сутринта, разказа потърпевшата д-р Сребрина Петканова. Медицинският й кабинет се намира в центъра на Русе, в близост до сградата на общината.

Непознатият се оказва, че не е пациент на лекарката, а дошъл с рецептурна книжка на своя позната. Д-р Петканова разказа, че възрастният мъж започнал да блъска по врата й, а когато тя го попитала кой е той и защо е нетърпелив, мъжът заявил: "Аз съм доцент". "Аз съм учила медицина, много се извинявам, но такава болест не ми е позната", отговорила му лекарката, с което явно си тя навлякла гнева на пенсионера. После той се разкрещял и наредил на лекарката да започва да попълва рецептурната книжка.

"Блъсна ме на два пъти", спомня си все още шокирана от случилото се докторката. Агресията на русенеца продължила с вербална атака, при която той отново подканил личната лекарка да сяда на бюрото си, за да оформи необходимите му документи. Второ поколение медик съм, не си спомням да съм ставала свидетел на подобно унижение, коментира русенското джипи, което е с над 30-годишен стаж.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе