Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Пациенти малтретират лекари в "Пирогов"

Пациенти малтретират лекари в

Два случая на агресия на пациенти в "Пирогов" са се случили миналата нощ, съобщи "Дневник", като се позова на болницата.

18-годишен пациент на токсикологията, приет заради употреба на марихуана, е набил дежурната медицинска сестра. Тя е с тежка лицева травма и мозъчно сътресение.

Няколко часа след приемането му в токсикологичната клиника при него влязла дежурната сестра. Той станал от леглото и започнал да й нанася тежки удари. След като я пребил, я оставил да лежи в безсъзнание на земята и се опитал да избяга. Тъй като било заключено, нападателят влязъл в друга болнична стая и поискал ключ от пациентка. Тя му казала, че няма, и той започнал да я души. При борбата включил пожарната аларма. Стреснат, счупил стъклена врата и избягал навън.

По-късно същата нощ полиция докарала трима пияни мъже в спешното отделение след пиянска свада в столично заведение. В коридора на спешното единият от тях ударил вратата на кабинет. Няма физически пострадал служител на "Пирогов", дежурният лекар се е разминал само с уплаха.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе