Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Републиканските пътища в Добричка област са проходими при зимни условия

Републиканските пътища в Добричка област са проходими при зимни условия

Републиканските пътища в Добричка област са проходими при зимни условия със снежна покривка от седем до десет сантиметра, съобщи дежурният в Областното пътно управление. Шестнайсет машини почистват основните маршрути от Добрич към Варна, Балчик, ГКПП-Кардам, Силистра, черноморския комплекс "Албена" и други.

Движението в община Балчик и областта e при зимни условия, пътищата са заснежени, на места има навявания от около 25 см, предупреждават от областния съвет за сигурност. Снеговалежът намалява. Градският транспорт се движи по линия № 1, като обслужва и квартал "Балик" със закъснение от разписанието. Проблемен по линия № 3 е участъкът по стръмния баир до болницата, което е причина за обиколния маршрут на автобусите.

Междуградското движение по направление Добрич е възможно, но по направление Варна има проблем по пътя през Кранево, където на S-образните завои има закъсали коли, както и ПТП, което е предизвикало тапа, коментираха от Общинския съвет за сигурност. На мястото работи снегорин. Към момента няма сигнали за селища без ток и вода.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе