Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

„Макаров“ е откритото оръжие в колата при двата трупа в Пампорово

„Макаров“ е откритото оръжие в колата при двата трупа в Пампорово

"Макаров" е откритият пистолет в скута на 48-годишния Антон Бояджийски, който бе открит мъртъв с огнестрелна рана в главата. До него на предната седалка в лек автомобил "Ауди ТТ" с три огнестрелни рани бе трупът на 41-годишната Николина Попова.

Мунициите, които са нарамени в автомобила отговарят на намереното оръжие. Информацията бе потвърдена от зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.

От полицията още вчера съобщиха, че пистолетът е незаконно притежаван. Тиражира се дори версия, че оръжието е и със заличени номера. Взети са натривки за наличие на барут от ръцете и на двете жертви и до седмица се очаква да станат ясни резултатите от тях.

Според разследващи тези доказателства са основни за случая. "Резултатите ще бъдат обработвани от експерти на МВР-Смолян и това ще позволи те да бъдат готови по-рано от обикновеното", добави Симов. Той отново уточни, че ще се правят и други експертизи, с които да се докаже дали намереният пистолет е и оръжието на престъплението.

Във вторник, малко преди полунощ, труповете на мъж и жена бяха открити в автомобил, спрял извън пътя, в участъка между Пампорово и Стойките. 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата.

Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. Двамата са били жители на Пловдив, имали са връзка, посочиха още вчера от полицията. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. жената била разведена, а мъжът бил вдовец. Тя работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе