Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Откриха Шиниъд О'Конър

Откриха Шиниъд О'Конър

Популярната ирландска певица Шиниъд О'Конър бе намерена невредима, след като преди това тя обявена за издирване от американските власи.

След подаден сигнал до полицията започна търсенето на 49-годишната изпълнителка, която изчезна в неделя сутрин. Тя излязла на разходка с колелото.

Притеснението дойде, след като неотдавна тя бе заплашила да се самоубие. Тя направи такъв опит през 1999 година на рождения си ден. Миналата година пък в социалните мрежи тя смути близките и феновете си, че е опитала да сложи край на живота си с наркотици.

В изказвания пред медите си О'Конър не веднъж е заявявала, че страда от депресия.

В крайна сметка снощи певицата е била открита в хотел в Чикаго, след което е отведена в болница. Полицията информира, че когато е била намерена, нищо не е заплашвало живота й. Не се съобщават повече подробности за състоянието й. Според местните медии пък в Чикаго тя е пребивавала при приятели в последните няколко седмици.

О'Конър стана световноизвестна в началото на 90-те години с песента си "Nothing Compares To You", която стана световен хит. Тя има записани 10 солови албума.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе