Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Годишно отчетно събрание провежда Варненският апелативен съд

Годишно отчетно събрание провежда Варненският апелативен съд

Днес от 15.00 часа в заседателната зала на Апелативен съд Варна ще се проведе Годишното отчетно събрание на Варненския апелативен съд. Освен ключовите показатели, които отчитат ефективността, бързината и качеството на правораздавателния процес в институцията, ще бъдат отчетени и анализирани данните за работата на всички 6 окръжни и 20 районни съдилища, които попадат в района на Апелативен съд Варна. Ето защо във форума ще вземат участие председателите на окръжните съдилища от Варна, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и Силистра, както и административният ръководител на Районен съд Варна.

Гости на годишния форум на съдиите от апелативния район ще бъдат председателят на ВКС Лозан Панов, зам.-председателят и ръководител на Наказателната колегия във ВКС Красимир Влахов, председателите на 3-то Наказателно отделение Вероника Имова и на 2-ро Търговско отделение на ВКС Ваня Алексиева. След разделянето му на 2 колегии, ВСС ще бъде представен от Камен Иванов.

Специални гости на годишния отчет на Варненския апелативен съд ще бъдат Апелативният прокурор на Варна Ружа Големанова, председателят на Адвокатска колегия Варна Юлиян Георгиев и ректорът на ВСУ ”Ч.Храбър” проф. д.ик.н. Анна Недялкова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе