Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

В Силистренско все още има непроходими отсечки от републиканската пътна мрежа

В Силистренско все още има непроходими отсечки от републиканската пътна мрежаВ Силистренско все още има непроходими отсечки от републиканската пътна мрежа. В облластта температурите тази сутрин са между -15 и - 10 градуса. По главните пътища за Русе и Шумен вече е отменена забраната за движение на тежкотоварни камиони. Затворени остават пътищата между селата Правда и ПАдина и Главиница - Черногор, както и отсечката между село Богорово и разклона за Кайнарджа. В посока Добрич и Варна движението се извършва през Алфатар и Тервел.

Деца от Силистра се заемат да чистят улиците и тротоарите на своя град от снега, натрупал се през последната седмица. Заместник-председателят на ученическия парламент Ася Иванова обясни в предаването "Закуска на тревата" по "Хоризонт", че мерките на общината са недостатъчни:

Вярно, има снегорини, които почистват, но явно не достатъчно, защото и самите тротоари са целите в сняг и не можем да се придвижваме и преминаваме. В по-малките улички е много по-зле. Там, ако хората сами не излязат и не си почистят, няма кой да им почисти.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе