Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Без ток на 22 октомври

Без ток на 22 октомври

И днес в много райони на СИБ ще бъде спряно електрозахранването, заради профилактика на съоръженията. В Шуменско ток няма да има от 9.30  до 17 часа в селата Янково, Бял бряг, Ново Янково, Черни връх и Жълъд. От 9 до 16 часа без електричество ще бъдат част от Върбица и село Станянци. За времето от 10 до 15 часа без електричество ще са и част от  шуменските улици „Круша планина”,  „Гевгели”, „Лозенец” и „Раковска”. Временни смущения в електрозахранването са възможни от 10 до 11 и от 14 до 15 часа в районите на комплексите "Боровец" и "Орбита". От 13 до 13.30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в част от бул. "Симеон Велики", улиците "Дедеагач", „Лозенград",  както и Детската градина на ул. "Родопи" № 28, част от улиците "Тракия", "Одрин", ресторант "Формула"; Технополис, бензиностанции "АЛ и КО" и "ЕКО" и базата на Водно стопанство. Също днес от 14 до 17 часа ток няма да има на улиците "Гоце Делчев", "Странджа", в района на автомивка "Харц", както и част от улиците "Гео Милев",  "Сакар" и "Родопи" в Шумен.

Спирания на тока ще има и в Разградско от 8.30 до 16.30 часа в районите на кв. Дряново, МБАЛ - Кубрат, "Асфалтова база" "Стопански двор - Кубрат", "Стопански двор Беловец", Детски ясли, "Зърнени храни", улиците "Вит", "Розова долина", част от улиците "Борис І", "Вапцаров", "Арда" и "Ал. Стамболийски". От 8.30 до 16.30 часа ток няма да има в по-голямата част от Исперих, а от 9  до 16.30 часа в района на Лозница.

В Силистра без ток от 8.30 до 16.30 часа ще са част от бул. ”Велико Търново”, улиците ”Петко Каравелов”, ”Филип Тотю”, ”Преслав”, ”Тодор Пеев”, ”Генерал Адриянов”, ”Страцин”, ”Първи октомври”, ”Генерал Попов”, ”Петър Мутафчиев”, ”Юрий Венелин”, детска градина ”Бодра смяна”, ”Добруджа”, „Д-р Анастас Янков”, както и част от бул. ”Македония”. За времето от 8.30 до 16.30 часа спирания на тока ще има и в силистренските села Кутловица, Алеково, Посев, Поп Русаново, Средище, Бистра, Каменци, Стрелково, Господиново и  Давидово.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе