Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Огнена вендета за надзирател

Огнена вендета за надзирател

Враца. Мерцедес С 200", собственост на надзирател във врачанския затвор пламна и изгоря напълно. Автомобилът на Николай Колев бил оставен на тиха уличка близо до централния площад „Руски".

Сигналът за палежа е подаден в 23,52 часа в събота от жена, която живее в близката кооперация. Тя дори видяла мъж с тъмни дрехи, който облял колата с някаква течност, а после счупил предното панорамно стъкло и изсипал останалото съдържание на бутилката в салона. След миг лумнали мощни пламъци и очевидката набрала телефон 112. Когато пристигналите на място огнеборците загасили пожара, от мерцедеса останала купчина обгорели ламарини.

Вероятно пироманът е ползвал коктейл от нафта и бензин, сочат първоначалните данни от разследването. Засега обаче не е ясно нито кой е поръчал палежа, нито кой го е извършил. Не е изключено огнената вендета да е свързана с работата на надзирателя. В неговия контингент са затворници с по-леки присъди, които са настанена в общежитие извън централната сграда и се трудят в малка тухларна фабрика.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе