Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Обраха златото на Юлия Берберян

Обраха златото на Юлия Берберян

София. Домът на известната треньорка по тенис Юлия Берберян в столичния квартал "Драгалевци" е бил обран през нощта в понеделник. Крадците са проникнали в сградата на улица "Нарцис" около 19 часа. По неофициална информация апашите са отмъкнали скъп плазмен телевизор и голямо количество златни накити, чиято стойност е в процес на изясняване. Самата Берберян не бе открита за коментар. От СДВР потвърдиха за кражбата. Извършителите се издирват. На този етап се предполага, че са били двама или трима души, които са действали професионално. Засега няма данни за организирана група, която атакува предимно домове на известни личности. Факт е обаче, че жилищата на такива хора са обект на кражби и често присъстват в полицейските сводки.

В началото на август м.г. бе обран и домът на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Крадците влезли с взлом в жилището на кмета в ж.к. "Манастирски ливади" посред бял ден, като взели пари, лаптоп и вещи със сантиментална стойност. През ноември бившият министър на държавната администрация в правителството на тройната коалиция Николай Василев и украинският посланик станаха жертва на обири в жилищата си в кв. "Бояна". Крадците са задигнали ценни бижута и часовници.

Часове преди Нова година пък апаши убиха 85-годишната свекърва на съдия Нели Куцкова в апартамента й в столичния квартал "Овча купел".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе