Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Облачно време с температури над нулата

Облачно време с температури над нулата

Облачно ще бъде времето днес с валежи от дъжд предимно над южните райони. Сутринта ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще се ориентира от югоизток, на места северно от планините до засилен. Максималните температури ще са от 1 до 6 градуса, по южното Черноморие до 8-9.

Вълнението на морето е около 2 бала. Температурата на морската вода е между 6 и 8 градуса.

За Варна очакваната максимална температура е около 6 градуса.

Във Варна най-високата температура на днешния ден е била 18.2°, измерена през 2007 година, а най-ниската - минус13.3° през 1942 година.

Термометрите във Варна показваха градус над нулата в 5 часа тази сутрин. Атмосферното налягане е 1013 hPa, е по-ниско е от средното за месеца и до края на деня ще продължи да се понижава. Относителната влажност на въздуха е 90 %. Дъжд валя в Шабла, Бургас, Ахтопол и на нос Калиакра. В  Силистра, Разград и Добрич има образувана петсантиметрова снежна покривка. Най-студено в източна България тази сутрин бе в Разград, където термометрите сочеха градус под нулата. 2 градуса беше температурата в Ахтопол, Бургас и на нос Емине. Най-дъждовно е било времето в Бургас, където количеството дъжд през изминалата нощ е 14 литра на квадратен метър. Мъгла има в района на Разград.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе