Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Облачно с максимални температури около 0

Облачно с максимални температури около 0

И днес ще е предимно облачно, на места ще прехвърчи сняг, прогнозира дежурният синоптик Венета Тодорова. Вятърът ще е слаб до умерен, на места по южното крайбрежие преди обяд временно засилен от север-североизток. Вълнение морето 2-3 бала. Температура на морската вода 2-4 градуса.

Преобладаващите максимални температури ще са между минус 3 и плюс 2 градуса, за Варна около плюс 1.

Минус 4 градуса е измерената температура в 5 часа във Варна. Атмосферното налягане е 1035 хектопаскала- това е много по-високо от нормата за месеца и през деня  слабо ще се повиши. Относителната влажност на въздуха е 73 %. 

Във Варна най-високата температура на днешния ден от 19 градуса е измерена през 1983  година. Минус 14 са регистрирани през 1985 година.

Слънцето за Варна изгрява в 7 часа и 10 минути, залезът е в 17 часа и 37 минути.  Продължителност на деня - 10 часа и 27 минути.

Най-студено тази сутрин в Източна България е в Разград – минус 8 градуса. Минус 6 е показал термометъра в Добрич и Русе, минус 5 – Силистра. С няколко градуса по-високи са температурите по брега – минус 4 на  Калиакра, минус 3- Шабла, Емине минус 2 и Бургас минус 1. Няма положителни стойности , но 0 градуса са отчетени  в Ахтопол.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе