Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Облачно с максимални 12 градуса

Облачно с максимални 12 градуса

Променлива до значителна облачност. На изолирани места ще превали слаб дъжд.Вятърът ще е слаб до умерен от запад-северозапад, като следобед временно ще се ориентира от югозапад. Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 6-7 градуса.

Дежурният  синоптик Венета Тодорова прогнозира максимални температури на въздуха - между 7 и 12 градуса, за Варна около12.

Изгревът на Слънцето за Варна е в 6 часа и 19 минути, залезът в 18 часа и 16 минути.  Продължителност на деня – 11 часа и 57 минути.

5 градуса е температурата във Варна в 5 часа . Атмосферното налягане 1019 хектопаскала- това е малко по-високо от средното за месеца, ще се понижава през деня. Относителната влажност на въздуха е 78 %.

Във Варна най-високата температура на днешния ден от 23 градуса е измерена през 1994  година, а най-ниската от минус 6 градуса е регистрирана през 1952 година

Най-топло тази сутрин в Източна България е в Бургас – 7 градуса. 6 са регистрирани  в Калиакра , Емине, Русе и Силистра.  5 градуса е показал термометъра в Карнобат, Шабла и Ахтопол, на юг вали слаб дъжд. 4 градуса са измерени в Добрич и Разград.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе