Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Петима наши тийнейджъри насилват германка, куче я спасява

Петима наши тийнейджъри насилват германка, куче я спасява

Петима български тийнейджъри са разследвани за опит за изнасилване на млада жена в Германия. Нападението е станало в Стария град на Мюлхейм късно снощи. Пострадалата е намерена в парка зад двора на дома й, в момент когато се борела с две момчета, които са избягали, съобщават от полицията. На помощ на жената са се притичали нейни съседи, които чули как кучето й лае бясно. Тя е откарана в болница с наранявания.

Нападателите са три момчета на 14 години и две на 12, всички са с българско гражданство. Според неофициална информация става въпрос за роми. .

Полицията не даде повече подробности за обстоятелствата около престъплението.

В края на 2018 година четирима български тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото изнасилване на 13-годишно момиче в югозападния германски град Фелберт.

Осем момчета на възраст между 14 и 17 години бяха обвинени, че са нападнали девойката, докато се прибирала вкъщи от плувен басейн, завлекли я в близка гора и я насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Други двама младежи избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и съдени отделно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе