Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Населени места без ток в региона днес

Населени места без ток в региона днесРайони на Търговище ще са без ток днес заради неотложни ремонти, информират от „Енерго про“. От 9 ч. до 12 ч. захранване няма да има за част от абонатите по улиците „Любен Каравелов“ и „Поп Сава Катрафилов“. В Опака от 9 ч. до 16,30 ч. без ток ще останат жителите по улиците „Съединение“, „Драва“, „Цар Асен“ и „Бъкстон“. Също от 9 ч., но до 13,30 ч. ще е спряно подаването и в част от село Руец.      

В Силистра се извършва обслужване на съоръженията. По тази причина между 8,30 ч. и 16,30 ч. са възможни прекъсвания на тока по булевард „Македония“ и по улиците „Кубадин“, „Мадара“, „Места“, „Огоста“, „Петър Вичев“ и „Светлина“. Спирания на кратко през деня в областта се очакват още в Главиница и селата Сокол, Паисиево, Окорш, Боил и Вокил.

В Шуменска област между 8,30 ч. и 17 ч. ще има прекъсвания на захранването в квартал „Кус“ на Каолиново, както и в Драгоево, Дойранци, Вълнари, Никола Козлево, Цани Гинчево, Долина, Ружица, Хърсово, Красен дол, Каравелово, Пет могили и Векилски.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе