Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Наръгаха до смърт 19-годишна в Хасково

Наръгаха до смърт 19-годишна в Хасково

Хасково. 19-годишно момиче от Хасково е било убито, съобщиха от пресцентъра на МВР. На 1 ноември, към 16.00 часа на тел. 112 е получен сигнал от 24-годишна жителка на Стара Загора, която съобщила, че не може да влезе в дома на 19-годишната си сестра в Хасково. Тя заявила, че отвътре чува гласа и на 3-годишната си дъщеря, която била оставила на сестра си да я гледа.

Полицаи и пожарникари по-късно открили в жилището тялото на 19-годишната. Изяснено е, че момичето е починало в резултат на прободни рани. След оперативно-издирвателни действия, хасковските криминалисти установили и задържали заподозрения в извършването на тежкото криминално престъпление - 18-годишен от сливенско село.

В хода на разследването станало ясно, че преди месеци извършителят е имал връзка с 24-годишната. В дома на сестрата, той отишъл за да се срещне с нея, но като не склонил по-младата жена да му позволи да остане, я нападнал. Към 19.00 часа вчера, той е бил задържан в района на автогарата в Стара Загора.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. Предстои да бъде поискана за него мярка „задържане за 72 часа".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе