Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Убиецът от "Надежда": Дарина престана да ми казва: "Мило"

Убиецът от

Дарина спря да ми вика: „Мило". Говореше ми на цяло име, обръщаше се към мен с "бе". Това е написал 26-годишният охранител Викторио Александров в жалбата си за психически тормоз срещу Дарина Министерска (23 г.) 4 дни преди да я убие с два куршума в гърба.

Трагедията се разигра в понеделник жилището им в "Надежда", където двойката живеела под наем на семейни начала с дъщеричката им Никол. Викторио и Дарина се скарали миналата седмица - 6 дни, след като празнували първия рожден ден на Никол. След като младият мъж убил приятелката си, избягал с детето.

Похитил таксиметров шофьор и опирайки пистолет в главата му го карал да обикаля София. Стигнал до Горни Богров, където се скрил в храсталаци. Таксиджията Петьо Павлов отвел полицаите на мястото. Когато започнали претърсване, чули два изстрела. Викторио застрелял дъщеричката си в главата, след което пробвал да се самоубие, но куршумът само го одраскал.

Странни лични отношения стоят зад кървавата баня в "Надежда". Викторио застрелва приятелката си и детето им Никол само шест дни, след като заедно с близки и приятели семейството отбелязва първия ден на прекрасната си дъщеря. Снимките във Фейсбук показват щастливата майка, която държи на ръцете си детето в края на партито. Двамата са заедно от година и половина.

Разказите на съседите за младото семейство се разминават. Според едни тримата живели щастливо. Не са се лишавали от нищо, стандартът им на живот е бил над средния. Други разказват, че Викторио и Дарина имали проблеми, често чували скандали.
26-годишният мъж е подал сигнал срещу Дарина за психически тормоз, съобщи вчера директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов. Имали са някакви проблеми в семейството, но нищо сериозно. Преди година също са се разделяли, обясни ст.

Сигналът бил подаден миналата седмица. В жалбата си срещу Дарина Министерска Викторио се мотивирал: „Дарина спря да ми вика: „Мило".

Викторио описвал, че тя се обръщала към него с "бе", говорила му на цяло име, а това го травмирало. Жалбата е пусната в 5 районно в София, от където сигналът е препратен по компетентност във Второ РУ.

По неофициална информация веднага след рождения ден на детето Викторио и Дарина се скарали сериозно, отношенията им се влошили и двамата се разделили. В четвъртък мъжът се изнесъл от общото им жилище, а на следващия ден пуснал жалбата.
В същото време самата Дарина имала притеснения, че бившият й приятел може да й посегне или навреди. Затова през уикенда баща й спал при нея и детето в апартамента в "Надежда".

Към момента няма данни за психическото състояние на Викторио Александров, каза още ст. комисар Иванов. Охранителят ще бъде разпитан, когато здравословното му състояние позволява това. Взета е кръвна проба на Викторио за алкохол и дрога, но експертизата все още не е готова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе