Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Съд за мъж, убил майка си

Съд за мъж, убил майка си

Пред съда ще бъде изправен мъж, обвинен в убийството на майка си в Добрич. Подсъдим е 25-годишният К.Р., който е обвинен за това, че на 1 декември 2018 г. в село Честименско умишлено е убил 51-годишната си майка.

Според данните в обвинителния акт, подсъдимият и жената, с която съжителствал на семейни начала, живеели в дома на неговите родители. Вечерта на 1 декември 2018 г. двамата гостували на свои съседи и мъжът употребил алкохол.

След като се прибрали около 3 ч. през нощта подсъдимият започнал да удря и обижда жена си. Майката на подсъдимия се намесила, като застанала между него и жена му, за да предотврати побоя. Целейки да отстрани майка си, подсъдимият два пъти й нанесъл удар с юмрук в главата и я блъснал.

Тя залитнала към стената, паднала по гръб, направила гърч и повече не помръднала. Жена му успяла да избяга навън и отишла отново в съседите си. Разказала им за станалото и те се обадили на телефон 112 за линейка.

Пристигналият на местопроизшествието екип на "Спешна помощ" констатирал смъртта на пострадалата.

Престъплението, за което мъжът е обвинен, се наказва с лишаване от свобода за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе