Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Мъж уби показно две жени в Бургас

Мъж уби показно две жени в Бургас

Двойно убийство на две жени е извършено днес в обедните часове в бургаския квартал "Долно Езерово".

Около 13.38 ч. днес в ОДМВР – Бургас е получено съобщение за това, че в двора на частна къща, разположена на ул. „Северна" № 14 в бургаския квартал „Долно Езерово", са простреляни две жени, съобщиха от ОД на МВР - Бургас, цитирани от "Фокус". Жертвите са на инцидента са 67-годишната Тонка Желева и дъщеря й Иванка Стаянова на 46 г. Двете жени са били изненадани, докато са шетали в двора на къщата си. Според запознати стрелецът е техен близък. Той влязъл в двора и без много да говори, изстрелял по един куршум в телата на двете жени.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили екипи на Второ Районно управление – Бургас и отдел „Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас, като при извършения оглед е констатирано, че двете жени са починали вследствие на получените от прострелването наранявания.

Установено е, че извършител на деянието е 52 годишен бургазлия, който осъществил прострелването със законно притежавана ловна пушка „ИЖ" вероятно по битови причини. След инцидента бургазлията се е укрил, но в резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на отдел „Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление "Полиция" – Бургас избягалият след извършване на двойното убийство мъж вече е задържан.

Работата по случая продължава.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе