Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

"Малката булка" се обеси (ОБЗОР)

Драма в Боливуд

24-годишната Пратиша Банерджи сложи край на живота си от любовна мъка

Истинска драма с фатален край разтресе Боливуд. 24-годишната Пратиша Банерджи, която е една от звездите в популярния и в България сериал "Малката булка", сложи край на живота си. Тялото на Банерджи било открито в хола на къщата в Мумбай, в която живее. Медицински екип е пристигнал на мястото, но само констатирал смъртта на индийската красавица.

Полицията вчера до последно издирваше приятеля на Пратиша - Рахул Радж Синк, който е неоткриваем след новината за смъртта й. Една от версиите, разказвана от близки до семейството, е че Пратиша и Рахул имали особено обтегнати отношения помежду си и е възможно актрисата да се е самоубила именно от любовна мъка.

Рахул и Пратиша се запознават на парти през 2013-а. На рождения си ден тя го представя на близките си като нейно гадже. Започват да говорят за сватба, която се очакваше през септември 2015-а. "Родителите ми се разстроиха, след като разбраха, че не съм ги информирала за сватбата ми. Когато се оженим, целият свят ще разбере... Това ще се случи много скоро", обяснява преди месеци хубавицата. От началото на тази година обаче нещата между тях не вървели. В деня на смъртта на Патриша Рахул й посегнал на публично място. Момичето имало белези на врата и бузата, както и кръв на устата, твърдят "Теленовелас".

Новината за смъртта на младата актриса потресе много фенове на индийските сериали по цял свят. Много от тях първо помислиха, че става въпрос за първоаприлска шега с особено изразен черен хумор. Оказа се обаче истина.

"Днес се случи нещо повече от ужасно. Нашата скъпа Пратюша... почина! Причината е, че нейният приятел я е зарязал", писаха и българските почитатели на боливудската звезда във Фейсбук.

Банерджи е родена на 10 август 1991 г. в Джаркханд, Индия. През 2010 г. нашумява с ролята си на Ананди в сериала "Малката булка", който и в момента се излъчва по Нова тв. Тя влиза под кожата на усмихнатото момиче, борещо се за правата на жените в Индия, и участва в един от сезоните, след което бива заменена от своя колежка.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе