Извънредни новини

Любител на запоите започна в ЦСКА

Любител на запоите започна в ЦСКА

Вратарят от Латвия също подписва договор

Талантлив футболист и любител на нощните похождения започна с ЦСКА днес. Става въпрос за 24-годишния черногорец Стефан Николич, с когото "червените" преговарят от няколко седмици. Таранът се появи на базата в Анталия, след като приключи кариерата си в Южна Корея.

Николич впечатлява с данни - 193 см. при 90 килограма. Кариерата му също тръгва бързо нагоре. След ОФК Београд играе в "Лиерс" и "Стяуа", откъдето е познат и на българските запалянковци. Рита на "Генча" заедно с Вальо Илиев и вероятно капитанът на ЦСКА е дал ласкави отзиви за голаджията. В Букурещ го харесват много, записва над 20 мача само в Шампионската лига и Лига Европа. Напуска обаче "Стяуа" след постоянни изцепки по заведения. Джиджи Бекали го гони заради лоша дисциплина. Телевизия залавя Николич и негов съотборник пияни като кирки. Черногорецът дори повръща направо от прозореца на такси. Стойчо Младенов знае как да се оправя с недисциплинирани играчи, а и в ЦСКА се надяват, че Стефан е зажаднял за реванш след неуспешния гурбет в Южна Корея.

Иначе при ЦСКА вече е и латвийският вратар Максимс Уваренко. Той навършва 28 години след броени дни, висок е 188 см. Твърд титуляр е във "Вентспилс" през последните 3 сезона.

Уваренко е бивш младежки национал на Латвия, а между 2006 и 2012 е пазил в Чехия с екипите на "Слован" (Либерец), "Витковице" и "Височина" (Ихлава). И двамата с Николич ще подпишат договори без пробни периоди, ако се разберат за условията.

"Червените" сменят екипа

С нови екипи ще играе ЦСКА през новия сезон. "Червените" сменят доставчика "Леджеа" с други италианци - "Лото". Договорът е по-изгоден и ще бъде оповестен от Александър Томов на пресконференция утре. "Армейците" обличат за трети път "Локо". Първият беше в зората на демокрацията, а вторият в началото на новия век. И двата пъти това им донесе късмет, като спечелиха титлите през 1992 и 2003 г. От "Лото" правят индивидуален дизайн за всеки клуб, обещали са специални изненади и на ЦСКА.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе