Извънредни новини

Любимец на агитката бяга от ЦСКА

Любимец на агитката бяга от ЦСКА

Джаксън Менди взриви обстановката на "Армията" в навечерието на Нова година. Защитникът настоява за трансфер. Той дори направи това достояние на всички. "Край", написа сенегалецът във Фейсбук.

Джаксън бе част от "пожарната" селекция на ЦСКА, но бързо стана любимец на феновете със сърцатата си игра. Менди спечели сектор "Г" окончателно след победата над "Левски" с 3:0. Тогава той обиди "сините" с пост в мрежата. Запалянковците реагираха като ужилени на вчерашното му съобщение. Те приканваха Джаксън да промени решението си или да каже дали зад думите му не стои друг проблем. Проучване на "Стандарт" показа, че Менди си тръгва. Пред ръководството той изтъкнал, че се чувства обиден от отношението към Мама Сидибе и Омар Косоко. Ултраси искаха да ги линчуват след отпадането от "Левски" за купата на България. Още на следващия ден след мача Стойчо Младенов посочи вратата на двамата. Това обаче не се харесало на Менди.

Според запознати причината за раздялата е друга. Мениджъри са завъртели главата на Джаксън, че могат да му намерят отбор, който ще му дава по-дебела заплата. През лятото Менди е имал оферта от Турция, но тогава предпочете да приеме тази на ЦСКА.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе