Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Бащата на лудия бияч от "Пирогов": Не се е самоубил, убили са го

Бащата на лудия бияч от

Бащата на самоубилия се Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", направи първи коментар и обяви своя версия за убийството. "Това се питам аз - как е избягал? Когато беше докаран от мен и майка му, не беше агресивен. Беше оставен при лекарите, които казаха, че могат да си свършат работата. Той беше употребил марихуана. Това каза пред Нова телевизия бащата на самоубилия се Калоян - Иво Милев.

"Според мен е забъркан в секта. Говореше за Господ, за демони, за дяволи, че е избраният. Последните 5 дни през час говореше затова. Беше адекватен. Той не е агресивен обаче. Цялата агресия му беше в залата. Цял живот се е занимавал със спорт и музика. Разчитахме, че тук ще се отнесат отговорно с него", разказа бащата.

"Някой според мен го е завел в секта. Не е имал проблеми в семейството. Интелигентно момче е. Още не е разбита паролата на профила му", добави той.

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видеонаблюдение, за да се разбере кой е отвързал сина му от леглото и го е оставил да тича по боксерки. Според него Калоян не се е самоубил сам, а някой го е бутнал.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе