Извънредни новини

"Левски" взе нов треньор

"Левски" се подсили с още един треньор преди реванша с "Ботев" за купата. Ангел Славков бе привикан от школата, за да помага на Антони Здравков. Той трябваше да стане част от щаба му още след уволнението на Мариан Христов. Назначението обаче бе отложено, защото се чакаше тежката дума на Георги Иванов.

Гонзо обаче все още е в "Черно море". Той се завърна в неделя във Варна, а от вчера започна да стяга отбора за победа над ЦСКА. Пловдивчанинът дори взе участие в двустранната игра.

За Славков, който досега води тима до 17 години, това не е нова роля. Той бе част и от екипа на Георги Тодоров. Като треньор на "Рилски спортист" Славков има победа над "Левски", освен това е водил "Чавдар" (Бяла Слатина) и ЕАП (Пафос). От влизането му в съблекалнята на "Георги Аспарухов" губи БНТ. Медията ще трябва да си търси друг анализатор за мачовете от "А" група. Преди това от "Сан Стефано" 29 изпуснаха Явор Вълчинов, който сега е дясна ръка на Стойчо Стоев в "Лудогорец".

Антони Здравков пък се завърна с трясък в съблекалнята. Вчера той тегли конско на играчите за загубата от ЦСКА, което продължи около 40 минути. В него им показа грешките, които са допуснали във вечното дерби. По време на заниманието пък стана ясно, че Пламен Крумов е под въпрос за мача в Коматево" заради травма.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе