Извънредни новини

"Левски" готви нов удар в атака

София. "Левски" ще хвърли нова бомба на пазара.

След Рафаел Бастош "сините" ще привлекат и крило с богата визитка. "В момента водим преговори", призна собственикът на клуба Тодор Батков. Столичани обаче не искат да разкрият за кой играч става въпрос, докато не подпишат с него. Те вече се опариха на два пъти във Франция. Хора от България им подляха вода за двама национали от африкански страни.

"Левски" има нужда от ляво крило, след като Гари Родригес бе продаден в Испания, а Антон Огнянов се контузи. "Два дни се занимаваме с документите на Антон, за да може да пътува до Инсбрук. Пълен цирк. Операцията му струва 10 500 евро, а цялото възстановяване е между 15-20 000. Ние обаче не си оставяме играчите", каза Тодор Батков. Той разкри, че има вариант да бъде взет и ляв бек, но не на всяка цена.

Бастош пък мина успешно първите тестове в Кипър, след като пристигна в Агия Напа в четвъртък вечерта. Първият тест бе още във фоайето. "Сините" му вдигнаха фланелката, за да видят дали не е пуснал коремче, докато си търсеше отбор в родната Бразилия. Бастош обаче ги изненада с плочки. Халфът обаче все пак ще трябва да наваксва с подготовката. Той ще подпише официално след завръщането на тима в София в неделя. Рафаел обаче е аут за дербито със "Славия" заради процедурите около изваждането на работна виза.

Мъри черпи "сините"

в Кипър. Треньорът на "Ботев" се отчете подобаващо за рождения си ден. Той почерпи в елитен ресторант в Ларнака. Станимир Стоилов, който на 13 февруари навърши 47 г, покани Христо Йовов и треньорския щаб на "Левски". "Само при аматьорите няма натиск. Целта ни е ясна - Лига Европа. Трябва да я постигнем или през първенството, или през купата. Важното е да има позитивна атмосфера в отбора и сред феновете. Аз като треньор трябва да закарам отбора там. Ще изчистим нещата до първия мач с "Лудогорец". Ще имаме и предимството да ги гледаме в два мача", коментира Стоилов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе