Извънредни новини

Купон на колела вдигат в "Лудогорец"

Купон на колела вдигат в

Играчите на "Лудогорец" отпразнуваха в автобуса победата над "Левски". Веднага след мача те се отправиха към Разград, за да се възстановяват за гостуването на ПСВ в Лига Европа. "Е, имахме време за по едно уиски, заслужихме си го", обявиха от ръководството на клуба.

Най-щастливи от категоричния успех са били благодетелите Кирил и Георги Домусчиеви. Двамата пропуснаха дербито заради ангажименти, но заляха футболистите с поздравления по телефона. "Радостта им не можеше да се опише", признаха от Разград. Шампионите този път ще пътуват през Варна за Айндховен.

Стойчо Стоев за пореден път ще трябва да крои нова защита. Той няма да може да разчита в четвъртък на Йордан Минев. Националът ще трябва да почива поне 10 дни. Той имаше проблеми още от квалификацията с Италия и дори пропусна гостуването на Малта. Йордан обаче стисна зъби и игра като звяр на "Герена". Травмата му обаче се е влошила.

Лекарският щаб на тима пък прави всичко възможно да вдигне на крака Козмин Моци. Румънецът също има проблеми и пропусна мача със "сините" заради тях.

200 бона на мач чакат

играчите на "Лудогорец" в Лига Европа. Вчера УЕФА обяви ставката за турнира. Победата в груповата фаза носи бонус от 200 000 евро, равенството се оценява на половина. Победителят в групата ще вземе допълнителни 400 000 евро, второто място носи 200 000. Ето и останалите награди: 1/16-финал - 200 000, 1/8-финал - 350 000, 1/4-финал - 450 000, 1/2-финал - 1 млн. евро. Носителят на трофея прибира - 5 млн., а финалистът - 2,5.

Марияна удря рамо

на шампионите за защитник. "Лудогорец" опря до известната сръбска лечителка заради Георги Терзиев. Той получи тежка травма и е аут за месец. В Разград се надяват, че Марияна ще може да го възстанови по-бързо

Емигранти грабят билетите

за сектора за гости на стадион "Филипс" в Айндховен. "Лудогорец" ще се радва на сериозна агитка в четвъртък, след като се оказа, че в Страната на лалетата има доста хора от Разград и региона. Най-сериозна ще бъде агитката от столицата Хага. Там има цял бар, който е украсен с шалове, знамена и екипи на шампиона на България.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе