Извънредни новини

ПАОК на Бербо с реми срещу "Краснодар", Благо удържа "Ливърпул" на "Анфийлд"

ПАОК на Бербо с реми срещу

Новият отбор на Димитър Бербатов ПАОК не успя да победи като домакин тима на "Краснодар" в мач от третия кръг на Група C на Лига Европа. Двата отбора завършиха наравно (0:0) на стадион Тумба.

Димитър Бербатов започна срещата като резерва, но се появи в игра в 57-ата минута на мястото на Стефанос Атансиадид. Българският нападател остави отлични впечатления в двубой, който предложи доста интересни положения.

В другия мач пък, в който имаше българско участие, Благой Георгиев и неговият "Рубин" (Казан) успяха да удържат новия "Ливърпул" на "Анфийлд" и записаха равенство 1:1. Отборът на Благо игра с 10 души почти през целия двубой, след като в 36-ата минута капитанът на гостите Кузмин получи втори жълт картон и напусна терена.

Домакините бяха пълноправен господар на терена и само късметът и страхотния вратар на "Рубин" ги лиши от победата. Така "Ливърпул" на Юрген Клоп започва ерата си под ръководството на германеца с две равенства, след като през миналата седмица "червените" завършиха също 1:1 срещу "Тотнъм" на "Уайт Харт Лейн".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе