Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Кидман даде $500 000 срещу пожарите в Австралия

Кидман даде $500 000 срещу пожарите в Австралия

500 000 долара дариха Никол Кидман и съпругът й Кийт Ърбан, за да подпомогнат борбата с пожарите в Австралия. Двойката, чиято къща също е под заплахата на огненото бедствие, подкрепи усилията на местните пожарникари в борбата с огъня, съобщи Нова тв.

Холивудската актрисата сподели списък с организации, на които хората могат да помогнат в Instagram, и написа: „Подкрепата, мислите и молитвите на нашето семейство са с всички засегнати от пожарите в цяла Австралия. Правим дарение от 500 000 долара на местните пожарникарски служби, които правят всичко по силите си”. Съпругът й пък публикува същото съобщение в Instagram, но с по-различен списък с организации, които могат да бъдат подпомогнати. Говорител на двойката потвърди дарението на сумата и отхвърли слуховете, че австралийският им дом е бил засегнат от пожарите.

Множество други звезди също направиха дарение на различни организации, които гасят пожарите в Австралия, като общата сума на даренията достига около 12 милиона долара.

Сред дарителите е и Пинк, която също дари 500 хил. долара. Хю Джакман също обеща подкрепата си за онези, които работят за ограничаване на пожарите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе