Извънредни новини

Казармен ред в "Лудогорец"

Казармен ред в

В "Лудогорец" стегнаха редиците. Шампионите са на лагер в турския курорт Белек, но не си позволяват никакви волности.

"Всички в отбора са крайно мобилизирани да се подготвят добре за предстоящите мачове. Затова спазват стриктно указанията на треньора. В Белек е хубаво - има блок маса, но всички ядат това което им е позволил доктора. Когато не тренират гледат да си почиват", каза изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев пред "Стандарт". Той призна, че към футболисти на "Лудогорец" има непрекъснато интерес, но не и оферта, която да задоволява клуба. "Ние също следим играчи, но не очаквайте нещо до края на трансферния прозорец", добави Петричев.

Шефът коментира и слуховете, че Никола Анелка и Мирко Вучинич ще преминат в съперника им на 1/16 финалите в Лига Европа "Лацио". "И с двамата и без двамата, този отбор е сериозен", добави Петричев.

"Лудогорец" обяви официално контролите, които ще играе по време на втория си лагер. Шампионите се прибират от Белек в четвъртък, а на 2 февруари заминават за Испания. Най-сериозния съперник срещу когото ще играят "орлите" е "Локо" М на 8-и. В Испания, тимът на Стойчо Стоев ще направи още 3 проверки срещу полския "Корона" (4 февруари), чешкия "Спарта" Пр (6) и руския "Краснодар" (12). Днес шампионите играят с "Шериф" от 17,30 ч.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе