Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Данчо Катаджията мъсти на свидетели срещу него?

Данчо Катаджията мъсти на свидетели срещу него?

Автосервиз на основен свидетел срещу уволнения полицай от Ловеч Йордан Петков, известен още като Данчо Катаджията, е бил потрошен. Миналата нощ неизвестни мъже са счупили стъклата на обекта и на две коли с тръби, съобщава Нова телевизия.

След разследване на Нова ТВ той и Иван Иванов бяха уволнени.

Николай Панайотов преди време беше заплашен от колегата на Йордан Петков – Иван Иванов, че „няма да просъществува“. В предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия той сподели, че седмица преди деянието е получил нови заплахи.

„Имах заплахи. Подадох жалба, но нямаше абсолютно никакъв резултат от това нещо. Една седмица преди случилото се сигнализирах институциите. Опитах се да се свържа с директора на ОД на МВР, но без успех“, обясни Панайотов.

Той допълни, че на няколко пъти е забелязвал Иван Иванов и Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията, да обикалят района на сервиза и да оглеждат мястото. Но към момента няма как да се докаже дали те двамата са извършители.

А към момента е увеличена охраната на обекта. Въпреки всичко Панайотов е категоричен, че няма да се откаже от свидетелстването по досъдебното производство срещу двамата бивши полицаи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе