Извънредни новини

Канибала гори за "Елате, нещастници"

Канибала гори за

"Барса" бие 9 от "Еспаньол" с 4:1, Меси вкарва 2

Луис Суарес за пореден се превърна в антигерой. Нападателят на "Барселона" се забърка в излишен скандал след края на градското дерби с "Еспаньол", първи осминафинален мач за купата, спечелен с 4:1. Според написаното в официалния доклад на дежурния делегат Мартинес Мунуера, на влизане в тунела Канибала на няколко пъти се обърнал към играчите в "синьо-бяло" и ги заяждал с думите: "Чакам ви, елате, нещастници".

Обидите му провокирали сбиване между футболисти от двата отбора и се наложило служителите по сигурността да се намесват, подпомогнати от треньорските щабове, се допълва в документа. Днес (петък, б.р.) Дисциплинарната комисия ще обсъди поведението на уругваеца, чийто специалитет е хапането на противници. Според член 116 от кодекса, той може да бъде дисквалифициран между 1 и 3 мача, или за период от един месец, но тъй като не е отправял расистки обиди, може би ще се отърве леко, коментира "Ас".

На терена "Еспаньол" се опита да е достоен съперник и поведе чрез Фелипе Кайшедо, но "Барса" обърна с 2 попадения на Лионел Меси и едно на Жерард Пике. В коридата на терена червени картони на Ернан Перес и Папе Диоп оставиха "Еспаньол" с 9 човека и той беше довършен с гол на Неймар.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе